Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tapasztalatok

TERMÉKTAPASZTALATOK

 

 

56 éves férfi, súlyos refluxa elmúlt a fenyőpollen és a bambusz szedésétől. Megoldódtak a szorulásos problémái, sőt 2-3 hétnyi pollen és bambusz szedés  után a pánikbetegsége se jelentkezett többet, már a frontok sem zavarják.


 

80 éves nő erős csontritkulásban szenvedett, a reggeli felkeléseknél mindig elesett, a csontjai is többször eltörtek. 2 bottal is nehezen járt. Sokféle kalciumos készítményt beszedett már, de nem hoztak eredményt. Elkezdte szedni az oligoszacharidos és a kalciumos pollent. Egy hét múlva már csak az egyik botra volt szüksége, egy hónap múlva pedig letette a másik botot is. Végre nem fáj a lába és a bütyke is szépen javul.


 

13 éves kislány petefészek daganatára kemoterápiát és sugárkezelést kapott, ami után nagyon gyenge lett, állandóan szédült, hányingere volt és a haja is kihullott. Napi 3×1 fenyőpollent és bambuszt kapott, a 3. nap után elmúlt a hányinger és a szédülés, már tudott enni is. Kapta az oligoszacharidos, majd 1 hét után a kalciumos pollent is, ami utána a haja gyorsan kezdett nőni és a véreredménye is látványosan javult. A kezelőorvos először rosszul állt hozzá, hogy ilyen készítményeket kapott a kislány, de hamar megváltozott a véleménye az eredmények láttán. 5 hónap elteltével nyoma sincs semmilyen daganatnak és korábbi külső elváltozásnak.


 

56 éves férfi, több éve ízületi bajos, a karját nem tudta felemelni, mert nagyon fájtak a vállai. Egy doboz kalciumos pollen (18 tasak) beszedése után gond nélkül mozgatja a karját, nagyokat körözve vele.


 

Egy hónapos csecsemő, nyugtalan, sokat sírt éjjel és nappal is. A nagymama, aki már saját magán is tapasztalta a fenyőpollen jótékony hatását, adagolni kezdte a kicsinek fokozatosan, 1/10 tablettával kezdve, egészen napi ¼ tablettáig. A gyermek nyugodttá vált, megszűntek az éjszakai sírások.


 

38 éves nő, folyamatosan 180/140 Hgmm-es vérnyomással, ideges, arca vörös és duzzadt. Már néhány szem fenyőpollen hatására a duzzanat és a bőrpír elmúlt, jól alszik éjjelente és később a vérnyomás is normalizálódott.


 

82 éves nő, diagnosztizált magas vérnyomással, ami folyamatosan  200/130 Hgmm.  Állandó fejfájás és szédülés voltak a jellemző tünetek, nem tudott felkelni az ágyból. A pollen szedése után négy nappal 160/100-ra ment le a vérnyomása, később 130/90 Hgmm lett. Vidám, aktív, végzi a házimunkát, fokozatosan elhagyta a korábban szedett gyógyszereit.


 

3 éves gyermek, akit szülési trauma ért, és emiatt fokozott koponyaűri nyomás, állandó izgatottság, idegesség jellemzett, elkezdte szedni a fenyőpollent kezdetben napi ¼ tablettát, majd később kétszer felet. A pollen hatására nyugodt, vidám gyerek lett.


 

61 éves nő, krónikus ekcéma mindkét kézen, ami nagyon viszketett, és gennyes váladék képződött a bőrön. Emiatt házi munkát sem tudott végezni. Elkezdte szedni a fenyőpollent, napi 1 tablettát és az 5. napon észlelte a bőr regenerálódását, ugyanis hirtelen megállt a gennyesedés.


 

84 éves férfi, súlyos neurodermatitisben (idegrendszeri problémák következtében fellépő foltos, viszkető bőrelváltozás) szenvedett, az egész testét pikkelyes bőr borította. Az erős viszketés miatt közel egy éve nem tudott nyugodtan aludni. Az első pollen tabletták után majdnem három napig aludt egyfolytában. Most már sokkal könnyebben érzi magát és a bőre is szépen tisztul.


 

46 éves férfi, 4 éve tüdőasztmában szenved, emiatt leszázalékolták. Szinte minden éjjel asztmás rohamok gyötörték, gyakran kellett mentőt hívni hozzá. Állandóan inhalátort kellett használnia. Nagyon óvatosan kezdte el a pollen szedését, mert úgy gondolta, hogy az is allergiát okoz. Kezdetben csak egy fél szemet vett be naponta, később háromszor 1-et. Megálltak az asztmás rohamok, nyugodtak lettek az éjszakák.


 

19 éves fiatalember, gyerekkorától kezdve epilepsziás, időnkénti rohamokkal. Folyamatosan magas a vérnyomása, 180/90 Hgmm. Állandóan hasmenése vagy székrekedése van. Elkezdte szedni a fenyőpollent, napi háromszor 1 szemet, és pár napon belül megszűntek a rohamok és a széklete is normalizálódott.


 

11 éves lány, premenstruációs szindrómával (erős hasi fájdalom, hányás menstruáció előtt). Korábban a fájdalom miatt nem tudott iskolába se menni ilyenkor. Miután elkezdte szedni a pollent, napi 1-et, megszűntek a fájdalmai.


 

52 éves nő, rheuamatoid arthritis-ben (nagy fájdalommal járó sokízületi gyulladás) szenved, erős fájdalmai vannak a kezében és lábában, merevség a kezében, nagy fájdalom a jobb térdében. Napi kétszer 1 tabletta szedésével 4 nap után megszűnt az ízületi fájdalom, eltűnt a merevség, ő maga is nagyon meglepődött a könnyebb mozgáson, és nem volt többé fájdalmas a lépcsőn járás sem.


 

56 éves férfi krónikus prosztatagyulladással és krónikus hólyaghuruttal. 4 napon belül a fenyőpollen hatására jelentős javulást  észlelt  vizeletürítéskor, eltűnt a kellemetlen érzés a húgycsőben, és helyreállt a potencia is.


 

52 éves nő, székrekedési gondokkal. Napi kétszer 1 pollennel tökéletesen megoldódott a problémája. Kb. két hónapi szedés után azt vette észre, hogy az addig ősz haja kezd visszasötétedni.


 

58 éves nő, kb. három hónap alatt a bambusztól leadott 15 kg-ot. Az első héten napi 1 tablettát vett be, később napi kettőt, majd napi háromszor kettőt. Márc. végén 96 kg volt, júliusban 81 kg.


 

58 éves nő, 20 éve tüdőasztmában szenved, amit már szteroiddal kezeltek. Folyamatosan használja az inhalátort is. Elkezdte szedni a fenyőpollent, az első héten napi 1 szemet, a második héten napi kettőt, a harmadik héttől napi 2×3 szemet. Három nap után nem volt szüksége az inhalátorra, egy hónap után pedig a szteroidok szedésére sem.


 

1 éves gyerek, születésétől kezdve hurutos hajlamú. Sokszor nyűgös, rosszul  alszik, rosszul eszik, arcán, bőrén viszkető vörös foltok vannak. Napi negyed szem pollen hatására egy hét múlva megszűnt a viszketés, letisztult a bőre, jobb lett az étvágya, a hangulata és jobban aludt.


 

21 éves fiatal nő, autóbalesetben nyílt koponyasérülést szenvedett, két hónapig eszméletlen volt. Pollent kezdtek el neki adagolni, egy szemet naponta. A 2. napon visszanyerte az eszméletét és azt kérdezte: “Hol vagyok, mi történt velem?”. Egy héttel később elkezdte mozgatni a kezeit és lábait. Jelenleg 3-szor 1 szem pollent kap. Székbe ültetve, önállóan eszik az asztalnál. Folytatják a kezelését.


 

82 éves férfi, prosztata megnagyobbodással. Napi háromszor két tabletta szedésével egy hét után már erős sugárral ürült a vizelet.


 

59 éves nő, légszomjjal küzd, pajzsmirigyén göbök vannak, a pisilést égető  érzés kíséri. Az első héten napi 1 tabletta pollent szedett, a 2. héten napi kettőt, majd háromszor 1-et ill. háromszor kettőt. Két hét után megszűnt a légszomja, majd negatív lett az ultrahangos pajzsmirigy lelete és nagy mennyiségű vesehomok is távozott a szervezetéből.


 

66 éves férfinél epekövet diagnosztizáltak. Elkezdte szedni a fenyőpollent, az első héten napi egy szemet, a 2. héten napi kettőt, majd a 3. héttől kezdve napi háromszor kettőt. Két hónap múlva az ismételt ultrahangon nem találták a köveket.


 

83 éves nő, tüdőasztma diagnózissal. Gyakran vannak rohamai, légszomja, nehezen bírja a járást. Napi 1 szem pollennel kezdte, majd napi 2×1-re váltott, később 3×1 ill. 3×2 szemre. A rohamok megszűntek, a légszomj elmúlt és már nem okoz gondot a járás sem.


 

62 éves nő, 2014. jún. közepén a klinikára ment, mert erősen megdagadtak a lábai és kipirosodott a bőr is. Akut mélyvénás trombózist diagnosztizáltak nála. Kapott gyógyszert, ugyanakkor elkezdte szedni a fenyőpollent és a bambuszt emelt dózisban. (pollen napi 3×3, bambusz napi 2×2, majd 3 hét után napi 3×5 pollent és 2×4 bambuszt evett) Másnap a bőrpír alábbhagyott és a duzzanat is kisebb lett. „Mellékhatásként” a hörgői is megtisztultak, bőséges váladékot ürítve.


 

55 éves nő, elkezdte szedni a fenyőpollent napi 3×1-et ésvisszatért a menstruációs ciklusa, ami 50 éves korában elmaradt.


 

42 éves nő, eddig nem tudott teherbe esni. Elkezdte fogyasztani a fenyőpollent , kezdetben 2×1 szemet, majd 3×2-t. Most  hónapos várandós.


 

45 éves nőnek P4-es citológiai eredménye lett (rákmegelőző állapot). Ette a fenyőpollent és egy hónappal később  a méhnyakon az elváltozás nem volt látható, eltűnt (az orvosok megdöbbenésére).


 

74 éves férfi  2 hét pollen szedés után három nagy férget talált a székletében.


 

62 éves nőnek 5-ször volt császármetszéses műtéte, aminek eredményeként nagy keloidos hegek voltak a hasán. A pollen szedésétől csökkent a hegek mérete, feszesebb lett a hasán a bőr és a bőrszín is liláról szép rózsaszínre változott.


 

25 éves, pikkelysömörös nő. Az egész testén, fejbőrén  tele plakkokkal. Bőrgyógyászok is kezelték. Napi 1 szem pollennel kezdte, majd egy hét után felemelte az adagot 3×2-re. Hamarosan a fejbőre és az egész teste is megtisztult, gyorsan eltűntek a visszamaradt rózsaszín foltok is.


 

60 éves nő, a vércukor szintje 16 Pollent napi 2×2-t, és bambuszt napi 3×1-et evett. Két hét után a cukra lement 6,9-re, sokkal energikusabbá vált, két munkahelyen is dolgozott és az unokái sem fárasztották el.


 

75 éves nő, 30 éve súlyosan visszeres a lába és dagadt is. Műtétet javasoltak neki. 3 hónapos pollen és bambusz szedés után (reggel és este is 3 tabletta) eltűntek a visszerek, megszűnt a duzzanat. A gyors eredmény szinte sokkolta a hölgyet.


 

36 éves férfi, asztmás tünetekkel. Régebben gyakran volt légszomja, rosszul aludt. Sokféle gyógyító készítményt kipróbált, míg végül megismerte a fenyőpollent és a bambuszt. Pár napi használat után hirtelen arra ébredt, hogy sűrű fekete váladékot köhögött fel, mintha egy rakás mérgező anyag lett volna (korábban éveken keresztül erősen szennyezett levegőjű helyen élt). Kiderült, hogy a felesége is így járt, miután ő is szedte a termékeket. A férfinál elmúlt a korábbi fáradtságérzés is, tud újra gond nélkül motorozni.


 

70 éves férfi prosztata megnagyobbodással kórházba került, az orvos műtétet javasolt. Elkezdte szedni a fenyőpollent és a bambuszt (5×3 tablettát naponta), így a 3. napon már nem volt szükség a katéterre és a vizelet is spontán megindult, elmaradt a műtét. 1,5 hónap után a prosztata normál méretűre húzódott vissza.


 

27 éves nő, 1,1 kg-os koraszülött kisfiúval. Nem volt anyatej, pedig a gyereknek nagy szüksége lett volna rá. Baráti tanácsra elkezdte fogyasztania a fenyőpollent (3×3 naponta), és két hét után megindult a tej, bőségesen, így a gyerek súlya is szépen gyarapodott.


 

51 éves nő, szklerózis multiplex tünettel. Nagyon aktív, tevékeny volt, míg kb. két évvel ezelőtt egyik nap arra ébredt, hogy nem tudta mozgatni a lábait, nem tudott járni. Nagyon elkeseredett, mert az orvos SM diagnózist állított fel nála. Nem tudott már aludni sem, megbénult, enni sem, kezdett kihullni a haja is, nem akart már élni. Rengeteg gyógyszert szedett, ugyanakkor szinte minden eredménye romlott. Elkezdte fogyasztani a fenyőpollent (napi 3×3) és a bambuszt (napi2x3). Egy hónap múlva elmúltak a fájdalmai, mélyen aludt , 3 hónap után meg már sétálni is tudott. Azt ajánlja, hogy akinek hasonló baja van, feltétlenül szedje a fenyőpollent!


 

59 éves férfi, gyomorfekély és aranyér panasz. Problémás volt mindig is az emésztése, mindentől fájt a gyomra. Baráti tanácsra némi kételkedés után elkezdte szedni a fenyőpollent és a bambuszt (3×3 ill. 2×3), majd két hét után jelentős változást észlelt az emésztésében, most már bármit ehet gond nélkül. Ugyanakkor az aranyere is elmúlt.


 

35 éves orvos, a barátja ajánlotta neki a fenyőpollent, de nem foglalkozott vele, bár már akkor is fájt a gyomra gyakran. Sok gyógyszert szedett, fejfájásra is, amitől még inkább fájt a gyomra. A következmény: egyik reggel összeesett a fürdőszobában, azonnal kórházba vitték. Nagyon rosszak voltak a véreredményei, vér és infúzió ellenére tovább romlott az állapota, a kezelő orvos szerint komoly májproblémái voltak, és nagyon leesett a fehérvérsejtek száma, ami már aggasztó volt. Ekkor eszébe jutott a barátja által ajánlott termék, rögtön nagy adagban elkezdte szedni a fenyőpollent (18 szemet 1 nap). Már a 2. napon visszatért az ereje, a 3. napon elhagyta a kórházat és úgy érezte teljesen meggyógyult. Orvosként  is csak ámuldozott, micsoda ereje van a fenyőpollennek.


 

53 éves nő, cukorbetegség szövődményeiként vese- és szívproblémái Kórházi kezelés sem hozott változást, sőt az állapota rosszabbodott, a lába is elkezdett rohadni. Ismerőse ajánlatára elkezdte fogyasztani a fenyőpollent (3×3 szemet naponta) és a bambuszt (3×2 szemet naponta). 2 hét után már jelentős pozitív változást tapasztalt a közérzetében. Rövidesen  a súlya is lement 91 kg-ról 75-re, az élete visszatért a normális kerékvágásba, a szíve stabil, a cukra normális értékű lett. Hálás a termékekért.


 

35 éves nő, orrmelléküreg gyulladás. Közel 10 évig gyakran elviselhetetlenül fájt a feje hátul, nem bírta az időjárás változást, gyakran megfázott. A vizsgáló orvos szerint folyadék volt a fej hátsó részében, ami vírusfertőzés vagy baktériumos fertőzés miatt keletkezhetett. Műtétet javasolt. Elkezdte a fenyőpollent fogyasztani (3×3 szemet naponta) és sok vizet is ivott. Egy hét múlva  már érezte a pozitív változást, a szaglása is visszatért. Az egy hónapos kontrollon az orvos azt mondta, hogy nem kell a műtét, mert a folyadék eltűnt.


 

60 éves férfi, aranyér, puffadás, alvászavar. Könnyen felpuffadt, állandóan fáradtnak érezte magát, nem tudott jól aludni és még aranyeres bántalmai is voltak. A gyógyszerek nem hoztak enyhülést a bajaira. Elkezdte fogyasztani a fenyőpollent (3×3/nap) és a bambuszt (2×2/nap). Egy hónap múlva már minden visszatért a régi kerékvágásba, jó étvággyal evett, megszűnt a puffadás, szellemileg friss lett újra, mélyen alszik és az aranyere is megszűnt.


 

69 éves férfi, ízületi gyulladással. Nagyon nehezen járt a fájdalmas ízületei miatt. Az orvosok már különféle drogokat etettek vele, ennek ellenére nem múltak a fajdalmai.  A fia tanácsára elkezdte fogyasztani a fenyőpollent, naponta 3×3 szemet és hamarosan érezte a hatását, 1 hónap múlva már lépcsőn is tudott  járni  gond nélkül.